Η εταιρία SOL'S ιδρύθηκε το 1991 στη Γαλλία από τον Αlain Milgrom, ο οποίος είχε εμπνευστεί τη δημιουργία άνετων ρούχων στον κόσμο της διαφημιστικής αγοράς. Με στόχο του την αυθόρμητη αγορά κατάφερε να είναι πλέον ο ηγέτης της γαλλικής αγοράς και το εμπορικό σήμα SOL'S να ξεχωρίζει ανάμεσα σε άλλα brands. Η SOL'S με σχεδόν 8000 αναφορές σε προϊόντα ένδυσης έρχεται να καλύψει μια πλήρη γκάμα από υφάσματα για τον άνδρα, τη γυναίκα και το παιδί, για όλες τις εποχές και για όλες τις ανάγκες καθώς ο ρουχισμός του απευθύνεται και στους λάτρεις των αθλημάτων με τη SOL'S Teamsport.
Η συνεργασία της SOL'S με ταλαντούχους και ενθουσιώδεις επαγγελματίες με κοινό σημείο αναφοράς τους, το πάθος για τη μόδα, είχε ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη ενός νέου μοντέλου παραγωγής και διανομής ποιοτικών ρούχων σε τουλάχιστον 60 χώρες.

SOL'S ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Ο μεγαλύτερος στόχος της SOL'S είναι να διανέμει στην αγορά προϊόντα υψηλής ποιότητας τα οποία ελέγχονται και πιστοποιούνται από τον διαπιστευμένο φορέα ελέγχου εμπορευμάτων SGS (Societe General de Surveillance), πρόκειται για τον μεγαλύτερο ιδιωτικό φορέα, επιθεωρήσεων, επαληθεύσεων, ελέγχων, πιστοποιήσεων και εργαστηριακών δοκιμών στο κόσμο.
 
Έτσι, για κάθε νέα αναφορά, μια πλήρη και αυστηρή διαδικασία ποιοτικού ελέγχου ενεργοποιείται κυρίως για τη δοκιμή υλικών, χρωμάτων συμμόρφωσης, μετρήσεις, χημικών, μηχανικών και τεχνικών δοκιμών. Αυτή η διαδικασία συνεχίζεται με ποιοτικούς ελέγχους σε διάφορα στάδια της παραγωγής συγκεκριμένα στην έναρξή της, κατά την παραγωγή και στο τέλος της σε τακτική και συχνή βάση καθ 'όλη τη διάρκεια ζωής του προϊόντος μέχρι και την διάθεσή του στην αγορά. Να αναφέρουμε ότι έλεγχοι πραγματοποιούνται και στις αποθήκες της SOL'S.   

SOL'S και Πιστοποίηση κατά ISO 9001: 2008

Το 2014, η SOL'S  έλαβε πιστοποίηση κατά ISO 9001:2008 « Δημιουργία & Design στη Γαλλία των διαφημιστικών προϊόντων, που διατίθενται στη Γαλλία και στο εξωτερικό»
Η SOL'S είναι μια από τις ευρωπαϊκές εταιρείες που αποδεικνύει τη δέσμευσή της για την ποιότητα, προς όφελος των πελατών, των διανομέων, μεταπωλητών και των τελικών χρηστών μέσω των πιστοποιήσεων των δραστηριοτήτων της. 
Το ISO 9001: 2008 ρυθμίζει τις απαιτήσεις για το σύστημα διαχείρισης της ποιότητας των επιχειρήσεων. Με βάση τον έλεγχο των διαδικασιών που θεσπίζονται από την εταιρεία πιστοποιεί τόσο την ικανότητά του να παρέχει με συνέπεια προϊόντα που ικανοποιούν τον πελάτη όσο και τη δέσμευση μια συνεχής διαδικασίας βελτίωσης για την αύξηση της ικανοποίησης του, σύμφωνα με το νομικό και κανονιστικό πλαίσιο.